h1

Capitolul 7-Numele

februarie 21, 2010

Când m-am trezit a doua zi dimineata, casa mirosea a ouă şi slănină. Inca de cand Jake sa mutat aici, Esme a început sa găteasca de fiecare dată când a auzit stomacul lui bâzâi uşor. Ea, de asemenea, sa bucurat de bombardarea mea cu alimente destinate consumului uman, dar am fost parţial la gust de sânge.
„Ouă, Ness?” Întrebă ea cu precauţie. Am căzut într-un loc la masa din bucătărie, agitându-mi capul meu şi caută până la tavan.
„Nu, am de gând sa merg la vânătoare cu Emmett şi Rose”, i-am răspuns. Esme a pus jos spatulă ei şi sa întors în jurul să se confrunte cu mine, o privire deconcertata pe fata ei. Am ignorat-o, ocazional îndoire cleştele de furcă din spate, astfel încât ei au format un model complicate.

„Renesme,” Esme mormăi, forţându-mă să uit la ea prin genele mele, „Tu ştii că nu-mi place cînd tu te duci la vânătoare cu ei. Mai ales acum cand esty in … starea actuală. „Ochii ei cald de aur a scăzut de pe stomacul meu uşor proeminente. Am pus mâna pe cucui, suspinand.
„Carlisle a spus că nimic nu ar putea rani copilul,” am obiectat, „Pielea mea este la fel de protecţie ale dumneavoastră, sau Emmett, chiar. Fătul este protejat la fel ca orice vampir ar fi. „Esme era prea natură să susţină direct cu mine, asa ca ea a avut un loc peste drum de mine şi puse mâna mea rece cu o ea, chiar mai rece.
„Esti exact ca mama ta, Nessie”, ea murmură uşor, „încăpăţînata ca un catâr. Din păcate, tatăl tău este la fel de incapatanat. Această sarcină se dovedeşte a fi la fel de dificil ca mama ta a fost. Renesme, numai în cazul în care aţi ştiut cum remarcabile esti. „Am roşi, trăgând mâna mea si sa-i căutat în jos, la poala mea. Esme a aruncat complimente acolo pentru toată lumea, şi ei au fost întotdeauna sinceră, dar din păcate am fost singurul din familie care a fost vulnerabilă la roşind.
„Poate ar trebui să consumaţi alimente umane,” am decis, nu sunt capabila să o dezamagesk pe Esme, „Pentru copilul.” Esme a zâmbit şi mîngîie obrazul meu.
„Fata mea,” a spus ea, potolit, şi a crescut de a apuca ouă meu. Eu le-au mâncat hulpav, deşi în mod normal, am dispreţuit gustul de acest tip de produse alimentare. Dar acest lucru a fost diferit … I-ar putea aprecia de fapt crocantă, gust sărat de ou. Acest gând nespus de mult pe mine.

„Esme, nu cred că Irinei îi place sângele!” Am scos cuvintele afară, care acoperă gura mea ca am batut joc de stabilire a unei ou întreg amestecate. Esme întors spre mine, ei se confruntă cu triumfător.
„Oh, Nessie, e minunat!”, Exclamă ea, ca Jasper si Alice a venit de funcţionare în cameră. Alice a rămas singură pe marginea mesei, studiind tinuta mea. Azi am fost purta o tunică turcoaz lung şi jambiere negru cu sandale gladiator negru; am fost aproape la fel de la modă ca Alice a fost.
Matusa mea mica, care a fost într-adevăr mai aproape de o soră, mi-a dat un aspect de aprobare înainte de a veni la micul dejun.
„Am auzit Irina Hayden Whitney Black este interesat de ouă”, a menţionat, nu se deranjează să se ascundă dezgustul în glas. Jasper rana braţ în jurul taliei soţiei sale, sprijinindu-se de peste obraz şi sărutând-o.
„Acest lucru va face totul mult mai usor”, a consolat-o, raţională, aşa cum întotdeauna. M-am ridicat, înmâna Esme-mi placă de gol.
„De unde ai luat” Hayden Whitney „, Alice?” Am cerut, încercând să-şi amintească dacă nume au trecut vreodată mintea mea. Ori de câte ori am avut gândit de nume de mijloc, am avut imaginat Edward sau Isabella, după ce părinţii mei. Alice făcut cu ochiul la mine.
„Acesta este singurul nume pe care l-am vazut vreodata de denumire ei”, a explicat fără griji, „Dar cred că ştiu unde ai luat-o. Sau, cel puţin în cazul în care tu vei lua . „Am brăzdat fruntea mea în confuzie; am fost destul de sigur că nu ştiam pe nimeni pe nume Scarlet.
„Alice, spune-mi!” Am insistat. Deşi am crezut întotdeauna că am fost mai mult ca tatal meu, am fost foarte asemănătoare cu mama mea atunci când a venit la surprize. Alice zîmbi, uite sus la Jasper. Ea părea să fie sau nu se gândesc la ea ar trebui să-mi spui.
„Ei bine …”, ea a început, muscatura ei mai mici a buzelor, „Presupun că nu vă veţi gândi la ea, dacă nu-ţi spun.” Am dat din cap. Ea oftă la înfrângerea, deşi ea nu părea că ezită să-mi spui. Dimpotrivă, ea părea să fie plin de entuziasm.
„Ei bine, este o idee draga, de fapt,” ea a crezut cu voce tare, înainte de a porni la mine şi de a lua mâna mea, „nu aş fi crezut că ai fost capabil de aşa ceva.” Când a văzut meu look doare, ea a râs şi a adăugat: „Doar pentru ca esti asa ca tatăl tău. El ar fi gândire de nume de mijloc cum ar fi „Rose” şi „Anne”.Dragut si simplu. Mi-ar fi crezut că v-ar merge pentru acelaşi tip de lucru. „Am clipi, complet uimit.
„Ei bine?” Am cerut, „Unde am ajuns” Hayden Whitney ‘? „Alice ranji, arătând spre ea însăşi şi Jasper.
„Ai luat-o de la Jasper, Rosalie, Emmett şi eu”, a spus ea, pur şi simplu. Mi-Am scuturat capul meu, complet frustrata.
„Nu am nici o idee despre ce vorbiţi despre”, am rupt, „Pentru cineva atât de mici sunteti extrem de iritant.” Alice lasa un râs.
„Am auzit că înainte,” a răspuns ea, încă de sine ei vesel, „Intotdeauna am crezut că eşti atât de deştept, Ness. „Hayden” provine de la Hale şi Brandon, numele omului ultima Rosalie şi cu mine am fost înainte de a muscat. Şi „Whitney” provine de la Whitlock şi McCarty, numele ultima Jasper şi Emmett. „Am fugit prin prezenta în capul meu, dintr-o dată încălzit până la idee. Am crezut întotdeauna că cineva ar trebui să plătească un fel de omagiu pentru viaţa umană a familiei mele.
„Asta-i frumos”, am oftat, si Alice părea nespus de mult cu reacţia mea, deşi ea a văzut în mod clar că vine.
„Mă bucur că vă place acest lucru”, a spus ea, „am încercat să pun” Swan Platt „şi, împreună, dar tot ce am primit a fost” Planul „şi” Swat „, pe care eu nu cred că s-ar potrivi. Dar eu nu cred ca un tribut adus de mama ta este cu adevărat necesar. „Am scuturat capul meu, masand templa mea.
„Isuse, Alice,” Eu gemu, „Opreşte-te cu asta.” M-am ridicat şi am iesit pe usa, ascultând vântul si Alice chicoti.

Lasă un comentariu